2010. szeptember 25., szombat

Rongyszőnyeg árnyékban és napon

Jade, zöldszőlő, bronz. Rojttól rojtig három és fél centi széles, kapoccsal együtt tizenkilenc centi hosszú. Négy tűt fogyasztott el. Mazochista vagyok, most már biztos. Gigaméretért katt a képre.


11 hozzászólás:

Macsek írta...

lehet hogy mazó vagy, de privát mazochizmusod gyümölcse csodaszép! Még én is elgondolkodtam, vajon vagy-é annyira önsanyargató, hogy egy hasonló nyakörvet fűzz nekem.... :D:D

dorw írta...

na ez valami őrült dögös lett!!! ha egyszer sikerül eljutnom egy ruházati boltba, hogy a ruhatáramat rendbe tegyem, egy ilyenre beneveznék, ha lehet. mennyi idő alatt lett kész? és baba mellett mennyit tippelsz elkészítési időnek? :)

Tímel írta...

Hű de jól néz ki !!

Niki írta...

Juj de szép! A jobboldali típusra gondoltam mint karkötő! Még a mintája is fantasztikus! Szerinted?

Ildi írta...

Bár nem az én színvilágom, de nagyon szép. Nekem a bronz, fekete, óarany, tejeskávé, barnák árnyalatai, ilyesmi színek keveréke jobban bejönnek.
De nehogy olyanban is megcsináld, és feltedd ide, mert megzavarodok akkor az irigységtől. Vagy ha megcsinálod és felteszed - már most mondom mindenkinek -, jogot formálok rá (mint hűséges és rendszeres olvasód), hogy enyém legyen az első és az utolsó licit joga is - a megszerzése érdekében. :)
Üdv, remélem jól vagy.

Ildi

cala írta...

Nagyonszééép..emiatt még én is leülnék bigyorászni a bogyókkal..:)amúgy Bublé: Fever megy, ez is valahogy felőled jött..:D Szép napot!

csibike írta...

cala: Köszönöm, neked is :) Többek között ez a típusú karkötő csigázott fel, ezért vágtam bele a gyöngyözésbe.

Ildi: Jól vagyok, köszi :) Ha szeretnél egy ilyen rongyszőnyeget a te színeiddel, írj mélt és megbeszéljük a részleteket, pl. kismillió mintalehetőség van ebben a karkötőben. Nem kell licitálni, a szemétládákát is személyre szabottan készítettem a megrendelőknek.

margelis: Ezen dolgoztam, amikor mondtad, hogy karkötőt szeretnél az ezüst-fekete medál és fülbevaló mellé :) Rögtön ez a fazon ugrott be, ez jobban passzol hozzájuk, mint a lila. Mélben beszéljük meg a mintát, jó? Bár ha pont ilyet szeretnél, annak sincs akadálya.

Tímel: Köszi, jó ilyet olvasni egy profi gyöngyöstől :)

dorw: Ezt csak úgy kíváncsiságból csináltam, hogy néz ki a minta estébé, szóval, eladó, ha a fenti paraméterek alapján illik a csuklódra, tiéd lehet, nem akarom megtartani :)

Macsek: Fűzni szeretem, hiába küzdelmes :) Az utóbbi hetekben már csak megrendeléseket veszek fel a baba születése utáni időre, ezért ha szeretnél egyet, mélben beszéljük meg a részleteket, színt, vastagságot, hosszt, mintát, ilyesmit :) Mágneskapocs van rajta, Álmi nem boldogul vele olyan könnyen - egy ideig.

Elf írta...

én megmutattam a pasimnak is, te frenetikus vagy gyöngyügyben :):):) grat!

csibike írta...

Köszi szépen :) Nem a szerénységem mondatja velem, de ez tényleg csak a jéghegy csúcsa, a profik olyanokat tudnak, hogy csorog a nyálam a gyönyörűségtől.

Csigamami írta...

tyiii, nem vagyok az a nagy müvesz- btk-s lelek, de ettöl most verbälisszemfenekorgazmusom van. szeeeeeeeep

csibike írta...

A matekosok is szimpatizálhatnak vele, meg a tesitanárok is, nem végzettségfüggő :)